Η CRETA SUPPLIES ιδρύθηκε το 2007 και αντιπροσωπεύει μία ευρεία γκάμα προϊόντων όπως τυροκομικά, αλλαντικά, ελαιοκομικά, εσπεριδοειδή, πουλερικά, αλάτι, σάλτσες κ.α.


Χάρις στο όραμα, την υπευθυνότητα, την αξιοπιστία και τις υπηρεσίες της, μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να δημιουργήσει πολλές και επιτυχημένες συνεργασίες με γνωστές εταιρείες, όπως οι αλυσίδες  supermarket ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ–ΚΡΗΤΙΚΟΣ – ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ – ΤΗΕ MART – ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ καθώς και πολλά άλλα επιλεγμένα σημεία λιανικής.

ΕΡΓΟ ΜΑΣ

Η αντιπροσώπευση και διανομή των κρητικών παραδοσιακών προϊόντων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Προϊόντα επιλεγμένα με υψηλές και αυστηρές προδιαγραφές.

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

  • Η διάδοση των κρητικών προϊόντων σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας υπηρεσίες στον παραγωγό, τον λιανέμπορο αλλά και την απόλαυση του καταναλωτή.
  • Η διάθεση των παραδοσιακών και με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων ανταποκρινόμενοι σε αντίστοιχα υψηλές προσδοκίες.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

  • Να γίνει γνωστή η υπεραξία της πλούσιας Κρητικής γης και των προϊόντων της που με παραδοσιακό τρόπο δημιουργούν κάθε μέρα έμπειροι αγρότες, κτηνοτρόφοι, τυροκόμοι κ.α.
  • Να δοθούν κίνητρα για να ασχοληθούν περισσότεροι νέοι άνθρωποι έχοντας σιγουριά για την ανταμοιβή των κόπων τους.
  • Οι συνεργασίες με τους παραγωγούς είναι βασισμένες πάνω στο κοινό όφελος και εξέλιξη, έτσι χωρίς επιπλέον ρίσκο και επενδύσεις ρίχνουν απρόσκοπτοι το βάρος στην παρασκευή των προϊόντων και αφήνουν στην εταιρεία και στο δίκτυο της, την προώθηση, μεταφορά αλλά και τις εμπορικές συμφωνίες με τα σημεία πώλησης.

Συνεργάτες

Επιτυχημένες συνεργασίες βασισμένες στην υπευθυνότητα, την αξιοπιστία & τις ποιοτικές υπηρεσίες μας,  με γνωστές εταιρείες λιανικού εμπορίου. 

Φόρμα συνεργασίας

Είστε έμπορος λιανικής και θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μας;δες τη φόρμα

Συνεργασίες με παραγωγούς

Είστε παραγωγός και σας ενδιαφέρει να μιλήσουμε για πιθανή συνεργασία;μάθε περισσότερα

Συμμετοχή σε εκθέσεις

Η Creta-Supplies έχει σταθερή παρουσία σε σημαντικές εκθέσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικόμάθε περισσότερα

Πρόσφατες αναρτήσεις

Βρείτε μας

Μ. Πρεβελάκη 17-19, Ρέθυμνο 74100

Τηλ.: +3028310 20002 | 2831301337 Φάξ: +302831 100390 

Email: info@creta-supplies.gr 


Powered by HOTSoft.gr - websites, mobile apps & networks